Ziarul electronic al arădenilor

TOP 3 evenimente din București pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta

Vara în capitală înseamnă soare, prieteni și distracție. Zeci, poate chiar sute de evenimente se desfășoară de-a lungul întregului sezon cald. Biletele la cele mai populare concerte sau festivaluri se epuizează rapid, de aceea trebuie să fii pe fază și să urmărești mereu noutățile.

Dacă iubești să te distrezi și nu ratezi nicio ocazie pentru a face asta, iată cele mai importante evenimente de vara aceasta!

TOP 3 evenimente pe care trebuie să le treci pe lista ta de distracții

    1. Concertele de la Berăria H

Nimic nu se compară cu muzica live, iar atunci când artistul tău preferat urcă pe scenă, realizezi că acel moment va fi o amintire de neuitat. Dacă ești în căutarea unui restaurant cu evenimente în București, Berăria H este locul ideal în care să petreci alături de prieteni. În ceea ce privește lista de evenimente, aceasta este lungă și cuprinde concertele celor mai populari artiști, din toate categoriile muzicale. Așadar, vei găsi cu siguranță multe evenimente la care dorești să participi și pentru care merită să îți faci timp.

Aici îi vei putea vedea pe cei mai îndrăgiți artiști, de la trupe rock precum Iris sau Cargo, la artiști foarte populari precum Irina Rimes, The Motans sau Carla’s Dreams. În plus, pentru cei care își doresc să se distreze la maxim și preferă muzica lăutărească și ritmurile balcanice, vara aceasta la Berăria H vor veni artiști precum Bogdan de la Ploiești, Viorica de la Clejani, Vlăduța Lupău alături de Nicu Paleru, Azur și mulți alții.

     2. Nostalgia Retro Future

Acesta este un eveniment de mare amploare, potrivit pentru iubitorii de muzică retro, a anilor 90’-00’. Anul acesta, Nostalgia va avea loc în București în perioada 30 iunie-02 iulie la Federația Română de Tir Sportiv. Ediția 2023 este una mai specială decât cele precedente, datorită faptului că se desfășoară într-un spațiu mult mai mare și reunește mai multe stiluri muzicale decât în anii precedenți. De asemenea, în cadrul festivalului vei putea descoperi mai multe categorii muzicale diferite, printre care și latino, electro, hip-hop, rock și muzică lăutărească. În plus, în toate zonele vor exista diverse mini concerte live surprinzătoare. Festivalul Nostalgia reușește în fiecare an să impresioneze toți participanții prin decorurile minunate cu ajutorul cărora te poți bucura de cele mai drăguțe amintiri foto.

    3. Saga Festival

Acest festival se află la cea de a 3-a ediție, anul acesta desfășurându-se în perioada 23-25 iunie pe Aeroportul Romaero. Saga Festival este perfect pentru iubitorii de muzică electronică, iar aceștia vin din întreaga lume pentru a-și vedea artiștii favoriți. Printre numele renumite pe care nu trebuie să le ratezi, se regăsesc Wiz Khalifa, Lil Nas X, Skrillex, Alan Walker, Ian și mulți alții. Ediția din acest an va avea 5 scene de bază, plus o scenă secretă care va fi chiar într-un avion. Acesta va fi un eveniment complex, cu peste 100 de artiști și cu experiențe de neuitat.

Așadar, acestea sunt printre cele mai importante evenimente din București pe care nu trebuie să le ratezi! Indiferent la care dintre aceste 3 evenimente vei participa, important este să te distrezi și să creezi amintiri frumoase alături de prieteni. Asigură-te că îl alegi pe cel mai potrivit, în funcție de preferințele tale muzicale!

sursa foto: Magneto.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.