Ziarul electronic al arădenilor

Toate biletele pentru spectacolul caritabil „Cerere în căsătorie“ au fost vândute

Toate biletele pentru un spectacol de teatru caritabil care este programat miercuri seară, pentru sprijinirea refugiaţilor din Ucraina, au fost vândute de Teatrul Clasic ‘Ioan Slavici’ Arad, care a decis să mai organizeze o a doua reprezentaţie în data de 25 martie.

Spectacolul umanitar „Cerere în căsătorie“ a avut premiera în urmă cu 13 ani, însă actorii au decis să susţină o reprezentaţie pentru a aduna bani pentru refugiaţi.

„Ne-aţi lăsat fără cuvinte! Vă mulţumim din suflet pentru interesul şi umanitatea de care aţi dat dovadă încă o dată. Ne înclinăm! Având în vedere cererea mare de bilete, ne gândim la o nouă reprezentaţie, în perioada următoare“, au transmis actorii din distribuţie.

Iniţiativa organizării acestui spectacol caritabil a aparţinut actorului Florin Covalciuc, originar din Cernăuţi.

Persoanele care nu au reuşit să găsească bilet pentru reprezentaţia de miercuri seară o pot face pentru a viziona spectacolul umanitar din 25 martie. Preţul unui bilet este de 20 lei, iar achiziţia se face de la agenţia teatrului arădean.

De asemenea, în holul teatrului va fi amplasată o urnă, în cazul în care spectatorii doresc să doneze în plus faţă de preţul biletului.

„Cerere în căsătorie“ este un spectacol bazat pe piesa scrisă de Anton Pavlovici Cehov, tradus şi adaptat scenic de către Florin Covalciuc.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.