Ziarul electronic al arădenilor

Țigări de contrabandă descoperite sub o masă în Piața „Mihai Viteazul“

Jandarmii au descoperit țigări de contrabandă sub o masă destinată producătorilor agricoli din Piața „Mihai Viteazul“ și au sesizat Poliția pentru a identifica persoana care a depozitat marfa în acel loc.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad a informat că țigările au fost descoperite după ce atenția jandarmilor care efectuau o acțiune pe linia protejării populației față de comerțul ilicit cu produse supuse accizării a fost atrasă de un ambalaj de țigări netimbrate aflat sub o masă.

„Într-un dulap, sub o masă, jandarmii au găsit 130 pachete cu țigări netimbrate.
Acum o parte dintre dumneavoastră o să spune-ți că e puțin, însă noi o să vă contrazicem: cele 130 pachete cu țigări netimbrate se adaugă celor peste 16.500 pachete confiscate anul trecut. Dulapul a fost deschis în prezența și cu acordul reprezentanților pieței, iar in continuare polițiștii vor studia imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, pentru identificarea persoanei care a depozitat țigările netimbrate în acel loc“, se arată într-o informare a IJJ Arad.

Conform sursei citate, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

foto&video: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.