Ziarul electronic al arădenilor

Teodor Țigan, director general cu mandat provizoriu la Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva

Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva l-a numit pe Teodor Ţigan în funcţia de director general cu mandat provizoriu, pe o perioadă de patru luni.

„Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, întrunit în şedinţa de luni, 15 iunie, l-a desemnat pe Teodor Ţigan, director al Direcţiei Silvice Arad, director general cu mandat provizoriu, pentru o perioadă de patru luni. Hotărârea Consiliului de Administraţie a fost adoptată după ce procedura de selecţie a noului director general al Regiei Naţională a Pădurilor – Romsilva, deşi a fost finalizată, nu s-a concretizat prin semnarea contractului de mandat cu candidatul propus pentru nominalizare“, precizează Regia.

Potrivit sursei citate, Teodor Ţigan, în vârstă de 62 de ani, a absolvit Liceul Tehnic Silvic Timişoara şi Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere Braşov.

A fost inginer silvic responsabil cu activitatea de fond forestier la Direcţia Silvică Arad până în anul 2003 şi, ulterior, şef al Ocolului Silvic Iuliu Moldovan, până în anul 2007.

În ultimii 13 ani a ocupat funcţia de director al Direcţiei Silvice Arad.

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva administrează pădurile aflate în proprietatea publică a statului român, aproximativ 48% din totalul pădurilor la nivel naţional, şi are circa 16.500 de angajaţi la nivelul celor 41 de direcţii silvice, administraţiile a 22 de parcuri naţionale şi naturale şi a celor 12 herghelii de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.