Ziarul electronic al arădenilor

Târgul „Petreceri de Vis“, reluat după o pauză de doi ani

Unul dintre cele mai mari târguri de nunţi din ţară, organizat timp de 16 ani de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad, va fi reluat după o pauză de doi ani impusă de pandemia de COVID-19, urmând să fie găzduit de Vechiul Cazinou, o clădire monument din centrul oraşului Arad, restaurată complet anul trecut.

Zeci de furnizori din industria organizării de evenimente îşi vor expune ofertele anului 2022 la târgul denumit „Petreceri de Vis“, aflat la a XVII-a ediţie şi care se va desfăşura în perioada 25 – 27 februarie.

„Viitorii miri îşi pot pregăti în detaliu una dintre cele mai importante zile din viaţă, în cadrul evenimentului beneficiind de oferte speciale pentru rochii de mireasă, costume de mire, servicii foto-video, aranjamente florale, decoraţiuni, săli de evenimente şi multe altele“, a transmis, luni, CCIA Arad.

În ediţiile anterioare, la târg au fost prezente inclusiv firme de profil din Ungaria, unele urmând să revină în acest an.

„Fiecare ediţie a adus publicului îmbunătăţiri notabile, anul acesta noutatea fiind locaţia de desfăşurare al evenimentului – Vechiul Cazinou, o clădire rafinată, luxoasă, emblematică pentru Arad, situată în zona zero a oraşului“, a mai transmis organizatorul.

Până în 2019 inclusiv, târgul a fost organizat la Expo Internaţional Arad, al doilea cel mai mare centru expoziţional din România, după Romexpo, care este situat la marginea municipiului Arad.

La ediţia din 2019, peste o sută de firme din ţară şi din Ungaria au participat la târg, considerat cel mai mare din regiunea de vest a ţării. Maşinile de epocă au fost atracţia principală a evenimentului. Proprietarii unor automobile vechi declaraseră că închirierea acestora pentru nunţi a devenit un trend în ultimii ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.