Ziarul electronic al arădenilor

Tânărul care a agresat sexual un copil pe un câmp din Zădăreni a fost arestat

Tânărul acuzat că a agresat sexual un copil în vârstă de 6 ani, pe un câmp din localitatea arădeană Zădăreni, a fost arestat preventiv.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de 3 iulie un dosar de urmărire penală, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol,  prev. de art.218 al.1 si 3 lit.c C.P. În fapt s-a reţinut că, în data de 3 iulie, o persoană de sex masculin a întreţinut relaţii sexuale orale cu o persoană minoră, pe raza unei comune din județul Arad.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale, respectiv punerea în mişcare a acţiunii penale  faţă de inculpat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile“, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform sursei citate, cercetările penale continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

PJ Arad a anunțat că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, sâmbătă, despre o agresiune sexuală asupra copilului în vârstă de 6 ani, pe un câmp de pe raza localităţii Zădăreni.

Oamenii legii l-au reţinut pe cel bănuit de această faptă, un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Anchetă la Arad. Copil de 6 ani, agresat sexual pe câmp

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.