Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr din Secusigiu, sancționat pentru propagandă electorală după încheierea campaniei

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea arădeană Secusigiu, a fost obligat de poliţişti să şteargă un mesaj electoral postat pe o reţea de socializare chiar în ziua votului, el acceptând şi primind un avertisment.

Potrivit IPJ Arad, sesizarea a fost înregistrată prin apel la 112, iar verificările au confirmat că există postat, în mediul online, un mesaj care îndemna să fie votat un anumit partid.

„A fost înregistrată o sesizare referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. Poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că o persoană din localitatea Secusigiu ar fi postat pe o reţea de socializare mesaje electorale privind îndemnul cetăţenilor de a vota cu un anumit partid politic, fiind continuată astfel campania electorală după încheierea campaniei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din Secusigiu, care ar fi postat aceste mesaje, fiind sancţionat cu avertisment, acesta ştergând ulterior postarea de pe reţeaua de socializare“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, toate sesizările privind incidente electorale vor fi verificate pe parcursul zilei de vot.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.