Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr dat în urmărire generală, depistat și reținut de polițiștii locali din Arad

Un tânăr în vârstă de 18 ani din județul Arad, dat în urmărire generală de autorități, a fost depistat și reținut, marți, de polițiștii locali.

Tânărul este din localitatea Sânpetru German, iar Judecatoria din Arad a dispus fata de acesta internarea într-un centru educativ pentru 136 zile.

„Luând act de publicarea pe site-ul Poliției Române – secțiunea «Persoane urmărite» a informației conform căreia un tânăr cu domiciliul în județul Arad este o persoană vizată, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad s-au mobilizat pentru depistarea acestuia, mai ales că urmăritul este un individ  cunoscut in peisajul contravențional arădean pentru incălcări repetate ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea  publică (cerșetorie și injurii)“, a informat DGPL Arad.

Conform sursei citate, polițiștii locali au acționat în zonele frecventate de persoana căutată.

„Astfel, marți, la numai câteva ore de  la primirea  informației privind urmărirea tânărului, care de curând a împlinit vârsta de 18 ani (în data de 3 mai – n.r.), un echipaj operativ l-a observat în Piața Romană urcând într-un tramvai ce se îndrepta spre Aradul Nou. Mijlocul de transport în comun a fost urmărit de echipajul DGPLA, iar pe peronul stației Autoservice Dacia – Aradul Nou de pe str. Ștefan cel Mare tânărul a fost coborât și preluat în autovehiculul Poliției Locale pentru a fi transportat și predat Poliției Române“, au precizat reprezentanții DGPL Arad.

Ulterior, tânărul de 18 ani a fost predat Poliției Municipiului Arad.

foto: DGPL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.