Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Polițiștii de imigrări din Arad au desfășurat, vineri, o misiune de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru 9 cetățeni străini aflați în custodie publică.

Cei 9 cetățeni străini sunt din India, Pakistan, Afganistan și din Bosnia Herțegovina, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, aflați în custodie publică. „Cei în cauză au fost condusi la punctul de trecere a frontierei de stat, iar la ieșirea din țară a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Acțiunea polițiștilor de imigrări a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad“, a informat IGI.

Hoț identificat de polițiști

Un bărbat din Semlac, care a furat motorină din rezervoarele a două autotrenuri, a fost identificat de polițiști. „Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Arad au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Semlac, angajat al unei spălătorii, care, în noaptea de 21/22 septembrie, ar fi sustras cantitatea de 200 de litri de motorină din două autotrenuri în cuplu cu semiremorcă, parcate într-o spălătorie situată pe D.N. 7, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 de lei“, a transmis IPJ Arad. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A încercat să fure din magazin

O femeie din Arad este cercetată penal, după ce a încercat să sustragă produse alimentare dintr-un magazin. Conform informațiilor transmise de IPJ Arad, polițiștii de la Secția 2 din cartierul Micălaca cercetează o femeie în vârstă de 25 de ani, din municipiul Arad, care, în ziua de 22 septembrie, a încercat să sustragă produse alimentare dintr-un magazin situat pe Calea Radnei, din municipiu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 186 de lei. „Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societății comerciale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, se arată într-o informare remisă, vineri, de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

A condus sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Ineu au depistat, la data de 22 septembrie, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Șicula, care conducea un autoturism în pe o stradă din localitatea Gurba. „Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Arad. Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.