Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Doi bărbați, din localitățile Vladimirescu și Sânmartin, sunt cercetați de polițiști pentru și-au agresat fizic și verbal concubinele.

IPJ Arad a informat, luni, că polițiștii de la Secția 1 Rurală cercetează un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Vladimirescu, care, în ziua de 4 aprilie, și-a agresat fizic fosta concubină. De asemenea, un bărbat de 56 de ani, din localitatea Sânmartin, este cercetat de polițiștii din orașul Curtici, pentru că și-a amenințat cu acte de violență concubina și pe mama acesteia, în timp ce se aflau la domiciliu. „Pe numele celor doi au fost emise ordine de protecție provizorii, fiind întocmite dosare penale“, se arată într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Tânăr cercetat pentru furt

Un tânăr care a furat diverse bunuri din locuințe și autoturisme de pe raza orașului Lipova este cercetat penal de oamenii legii. „Polițiștii orașului Lipova au reținut, la data de 2 aprilie, un tânăr de 26 de ani, din Lipova, care, în perioada iunie 2020 – februarie 2021, ar fi sustras diverse bunuri (motocultoare, drujbe, motorină etc) din mai multe locuințe și autoturisme de pe raza orașului“, au precizat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. Conform sursei citate, tânărul din Lipova este cercetat acum pentru furt calificat. De asemenea, polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului de 26 de ani.

A distrus mai multe autoturisme

Polițiștii au depistat un bărbat care a distrus mai multe autoturisme parcate pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, este din județul Timiș și a fost depistat de polițiștii de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu. Conform anchetatorilor, bărbatul, în seara zilei de 2 aprilie, a distrus, prin lovire, mai multe mașini parcate pe Calea Aurel Vlaicu, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei. „Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere“, se arată într-o informare remisă de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

COVID-19. Acțiuni de verificare

În ziua de 4 aprilie, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Arad, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În cadrul acţiunilor a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de COVID-19. Astfel, în timpul activităţilor desfăşurate au fost verificate 158 de societăți comerciale, 37 de mijloace de transport persoane și au fost legitimate 2.600 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 146 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 56.250 de lei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.