Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat din localitatea arădeană Zerind are nevoie de aproximativ 100 de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost bătut de un consătean.

IPJ Arad a anunțat că polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au reținut pentru 24 de ore un bărbat, care este cercetat pentru vătămare corporală. „La data de 10 ianuarie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din Zerind, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate. În urma raportului medical de constatare preliminară a rezultat faptul că persoana vătămată necesită spre vindecare între 95 și 100 de zile de îngrijiri medicale“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad. Conform sursei citate, la data de 21 ianuarie, bărbatul de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților de la Judecătoria Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă.

Bărbat ajutat de jandarmi

Un echipaj de Jandarmerie a acordat, joi, primul-ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău şi a căzut pe o stradă din municipiul Arad, din zona Parcului Pădurice. „Jandarmii nu au stat pe gânduri şi, până la sosirea ambulanţei, i-au acordat primul ajutor bărbatului“, se arată într-o informare remisă presei, vineri, de Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Potrivit jandarmilor, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Arad, pentru îngrijiri medicale.

Fără permise de conducere

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale au depistat, joi, pe raza localității Vladimirescu, o femeie de 29 de ani, din Arad, pe numele căreia Judecătoria Arad a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, la data 19 ianuarie. Femeia are de executat 2 ani și 11 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, fiind încarcerată în Penitenciarul Arad. De asemenea, în noaptea de 21/22 ianuarie polițiștii de la Biroul Ordine Publică au depistat, pe Calea Victoriei din municipiu, un tânăr de 21 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Migranți depistați de polițiști

Polițiștii de la Secția nr. 1 Poliție Urbană din cartierul Aurel Vlaicu au depistat, joi, un bărbat de origine afgană, în interiorul remorcii unui autotren din Zona Industrială Vest. Asupra acestuia a fost găsit un document temporar de ședere, expirat, bărbatul fiind predat Serviciului de Imigrări Arad. De asemenea, tot joi, polițiștii au mai depistat 4 persoane de origine pakistaneză, în interiorul remorcii unui autotren, pe strada Câmpul Liniștii. Acestea au prezentat documente temporare de solicitare de azil, valide, fiind îndrumate către Centrul regional pentru solicitanți de azil din municipiul Timișoara.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.