Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un tânăr din localitatea arădeană Zăbrani, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru act sexual cu un minor, a fost reținut și dus în penitenciar.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale, împreună cu cei din Zăbrani, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Zăbrani. „Tânărul a fost condamnat la pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Cel în cauză a fost încercarerat în Penitenciarul Arad“, se arată într-o informare remisă, marți, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Mașină furată din Timișoara, găsită la Pâncota

Un autoturism care a fost furat, zilele trecute, din municipiul Timișoara a fost găsit de polițiști pe raza comunei arădene Pâncota. Conform IPJ Arad, polițiștii din Pâncota au depistat, luni, pe raza orașului, un autoturism sustras, în seara zilei de 18 octombrie de pe raza municipiului Timișoara. „În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul ar fi fost sustras de un tânăr în vârstă de 17 ani, din Bistrița-Năsăud. Cercetările vor fi continuate de polițiștii Secției 5 Timișoara“, au anunțat, marți, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

A furat un televizor din camera unei pensiuni

Polițiștii de la Secția 2 din cartierul Micălaca cercetează un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Vladimirescu, care, în după-amiaza zilei de 18 octombrie, a sustras un televizor smart, cu diagonala de 81 de cm. „Bărbatul, aflându-se în vizită la un bărbat cazat la o pensiune de pe strada Digului, ar fi plecat cu televizorul ascuns într-o pungă de gunoi“, a informat IPJ Arad. Conform sursei citate, prejudiciul a fost recuperat și returnat societății comerciale. De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Depistaţi ascunşi într-un camion cu miere

Polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac I au depistat, ascunşi într-un camion încărcat cu miere, trei cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.  Migranții au fost depistați când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, care conduce un ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, miere, pe ruta Bulgaria – Germania. În timpul efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, trei cetăţeni străini. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba de trei minori din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 de ani. În cadrul cercetărilor a rezultat faptul că cei trei afgani intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge ilegal în Vestul Europei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.