Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un autotren s-a răsturnat, luni dimineață, pe Austostrada A1, la aproximativ 3 km de PTF Nădlac II, și a luat foc, iar traficul rutier a fost blocat în zonă.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un arădean de 58 de ani a condus un autotren pe A1, direcția de mers spre Nădlac, iar la km 578 a acroșat lateral două autotrenuri oprite pe banda de urgență, care erau în coloană pentru controlul de la frontieră. În urma impactului, autotrenul condus de arădean s-a răsturnat pe zona mediană și a luat foc. Șoferul a ieșit din cabina autotrenului, care transporta piese auto, fără a suferi răni. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, aproximativ o oră. La acest eveniment rutier s-au deplasat și pompierii, pentru stingerea incendiului.

Hoț identificat de polițiști

Polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Chișineu Criș cercetează un bărbat bănuit de furt. Conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, la data de 18 iulie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Nădab, care, cu o zi în urmă, ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Mișca, care aparține unui bărbat domiciliat în Germania, și ar fi sustras un strung în valoare de aproximativ 1.200 de euro. „Obiectul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

Mandat de executare a pedepsei

În cursul zilei de 17 iulie, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, împreună cu polițiști de la Postul de Poliție Frumușeni, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de Tribunalul Cluj, pe numele unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea arădeană Frumușeni. Conform autorităților, tânărul din Frumușeni are de executat 6 ani și două luni de închisoare, pentru infracțiunea de trafic de stupefiante, el fiind încarcerat în Penitenciarul Arad.

Cinci migranți reținuți la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Nădlac au depistat, la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, două persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Câteva ore mai târziu, poliţiştii din cadrul aceluiași sector au depistat, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră, trei persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei. Cei cinci cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări, în urma cărora s-a stabilit că cele două grupuri sunt formate din cinci cetăţeni din Libia, un adult şi cinci minori, adultul având vârsta de 19 ani, iar minorii au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Aceștia au declarat că doreau să ajungă într-un stat din Vestul Europei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.