Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat este cercetat penal pentru că a incendiat ușa unui magazin din localitatea arădeană Ususău.

Bărbatul are 48 de ani, este din județul Bacău și a fost identificat de polițiștii de la Secția 7 Rurală. Conform polițiștilor, bărbatul, în noaptea de 8 spre 9 februarie, în timp ce era sub influența alcoolului, ar fi turnat benzină pe ușa de acces a unui magazin de pe raza localității Ususău și i-ar fi dat foc. „Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru distrugere prin incendiere“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

A furat dintr-un autoturism

Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au identificat un bărbat, de 50 de ani, din județul Timiș, care, la data de 22 ianuarie, ar fi sustras dintr-un autoturism neasigurat din incinta parcării unui supermarket de pe Calea Zimandului suma de 7.620 de lei și mai multe documente. Potrivit oamenilor legii, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt, fiind documentată activitatea infracțională a bărbatului.

Țigări de contrabandă confiscate

Doi bărbați care dețineau țigări de contrabandă în vederea comercializării sunt cercetați de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Astfel, un arădean, de 58 de ani, a fost depistat, pe raza municipiului, în timp ce transporta într-un autoturism 3.000 de țigarete netimbrate, suceptibile a proveni din contrabandă, care urmau să fie comercializate în Arad. Pe raza localității Vladimirescu a fost depistat un bărbat, de 63 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 8.720 de țigarete netimbrate, suceptibile a proveni din contrabandă. Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar cei în cauză sunt cercetați pentru contrabandă.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au condus vehicule, fiind sub influența alcoolului. Pe DN 79/A, pe raza localității Joia Mare, un arădean de 51 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului au rezultat exclusiv pagube materiale, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un bărbat de 36 de ani, din Vladimirescu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu dreptul de a conduce suspendat a fost depistat, în Șepreuș, un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate. Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.