Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat din municipiul Arad este cercetat penal pentru violență în familie, după ce a lovit o minoră, aceasta fiind fiica concubinei lui.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat că polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au emis, marți, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean, în vârstă de 43 de ani. Conform polițiștilor, bărbatul, în data de 5 ianuaurie, ar fi lovit fiica minoră a concubinei lui, cu palmele, în zona feței. „Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie“, se precizează într-o informare remisă de Biroul de presă al IPJ Arad.

Urmărit internațional, reținut

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au depistat, în cursul zilei de marți, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe numele căruia autoritățile din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de înșelăciuni pe teritoriul acestui stat. Bărbatul, care este din Arad, a fost prezentat magistraților de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Polițiștii rutieri din Arad în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 177 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 53 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 124 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Urmărit general, depistat la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Cetăţeanul român G.M., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, a fost reținut când s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră. Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvarşirea unei infracţiuni la regimul stupefiantelor, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare. Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.