Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un seif în care se aflau bani a fost furat, în cursul nopții de joi spre vineri, dintr-o casă de schimb valutar din orașul arădean Chișineu Criș, autorii faptei fiind căutați de polițiști.

Hoţii au pătruns în incinta casei de schimb valutar, au întors camerele de supraveghere spre tavan şi au tăiat firele de alimentare, după care au dislocat seiful în care se afla o o sumă importantă de bani. La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Împreună cu proprietarii casei de schimb valutar, urmează să se stabilească cu exactitate valoarea prejudiciului respectiv, ce sumă de bani a fost sustrasă. Conform unor surse neoficiale, în seif s-ar fi aflat aproximativ 100.000 lei.

Patron judecat pentru evaziune

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Din  probatoriul administrat în cauză  a rezultat că, în perioada 2010 – 2013, prin ascunderea sursei impozabile, bărbatul, în calitate de administrator a două societăţi comerciale, care au ca obiect principal de activitate prelucrarea şi conservarea cărnii, a cauzat un prejudiciu total bugetului de stat în sumă de  36.094.158 lei. În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.

Accident pe DN 7, la Odvoș

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, vineri dimineața, pe DN, 7 în localitatea arădeană Odvoș. O camionetă de 3,5 t s-a răsturnată în afara părții carosabile, iar doi bărbați au rămas încarcerați. La locul accidentului a intervenit Garda nr. 1 Bârzava, din cadrul Secției de Pompieri Bârzava, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. După aproximativ 45 minute de intervenție s-a reușit scoaterea celor doi bărbați, în viata, cooperanți și stabili. Victimele au fost predate către echipajele SAJ, pentru a fi transportate la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

Autoturism urmărit de autorităţile italiene

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad au depistat, în trafic, un autoturism urmărit de autorităţile italiene. Conform Biroului de presă al IPJ Arad, poliţiştii au depistat şi oprit pe raza municipiului, un bărbat, de 31 de ani, din Arad, care conducea un autoturism, acesta figurând în bazele de date ca fiind urmărit de autorităţile judiciare din Italia. „Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în vederea stabilirii situaţiei sale juridice“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.