Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Poliţiştii arădeni cercetează mai multe persoane care au fost depistate, în flagrant, în timp ce furau din magazine.

Printre cei care sunt cercetați se află un bărbat, de 33 de ani, care a fost depistat în timp ce sustrăgea 10 conserve de ton şi 5 sticle de whiskey, de pe rafturile unui magazin din cartierul Micălaca. De asemenea, poliţiştii cercetează două femei, de 34, respectiv 43 de ani, care au fost depistate în timp ce sustrăgeau produse alimentare dintr-un magazin de pe raza cartierului Aurel Vlaicu. Totodată, sunt cercetați doi tineri, ambii de 15 ani, care au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau produse alimentare dintr-un magazin de pe strada Banul Mărăcine. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

A sustras din boxa unui bloc

Un tânăr, bănuit de comiterea unui furt de pe raza municipiului Arad a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 14/15 noiembrie 2014, tânărul, în vârstă de 19 ani, ar fi pătruns, prin forţarea sistemului de închidere, într-o boxă aflată la subsolul unui bloc de pe strada Ştefan Augustin Doinaş, de unde ar fi sustras o geantă, cablu electric şi băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Reţinut pentru furt din locuinţă

Poliţiştii Postului de Poliţie Petriş au reţinut un bărbat, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 14/15 februarie, bărbatul, de 52 de ani, ar fi pătruns prin distrugea uşii, în bucătăria unui imobil din localitatea Petriş, de unde ar fi sustras un televizor, o butelie pentru aragaz şi o rolă de cablu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A sustras un telefon mobil

Un tânăr care a sustras un telefon mobil a fost identificat de poliţiştii de investigaţii criminale din Arad. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 24/25 noiembrie, tânărul, în vârstă de 17 ani, profitând de neatenţia victimei, a sustras un telefon mobil, marca Samsung S5, de pe o masă dintr-un club din municipiul Arad. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost recuperat, iar tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Depistat în trafic, cercetat penal

Poliţiştii Postului de Poliţie Zădăreni au depistat un tânăr, care a condus un autoturism neînmatriculat. Tânărul are 20 de ani și a fost depistat în trafic, pe DJ 682, în timp ce conducea un autoturism, având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare retrase din data de 26 ianuarie, pentru care i s-a eliberată dovadă fără drept de circulaţie. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat (ale cărui plăcuţe cu numere de înmatriculare au fost retrase).

Autoturism cu „probleme” la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un cetăţean român, care conducea un autovehicul cu documente false. Ioan Horia C., de 36 de ani, din județul Hunedoara, conducea o autoutilitară Mercedes Sprinter, înmatriculată în Bulgaria. În mașină călătorea şi Traian T., de 53 de ani, din județul Hunedoara , proprietarul autoutilitarei. Șoferul a prezentat la control două certificate de înmatriculare eliberate de autorităţile bulgare, care nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice. Proprietarul mașinii a declarat că a achiziţionat vehiculul din Craiova, contra sumei de 5.000 de euro, şi nu avea cunoştiinţă de faptul că documentele prezentate la controlul de frontieră sunt false.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.