Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Doi patroni sunt cercetați pentru evaziune fiscală, fiind acuzați că au prejudiciat bugetul statului cu peste 4.000 lei, a informat, marți, Biroul de Presă al IPJ Arad.

Conform anunțului făcut de IPJ Arad, poliţiştii Postului de Poliţie Şeitin cercetează doi bărbaţi, care sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. „În urma cercetărilor s-a stabilit că, cei doi bărbaţi, de 46, respectiv 34 de ani, în calitatea de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi reţinut şi nu ar fi virat în termenul legal, către bugetul general consolidat al statului, impozite şi contribuţii în sumă totală de 4.217 lei“, se menționează în informarea IPJ Arad. Cei doi bărbați sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Reţinut pentru furt din locuinţă

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova au depistat şi reţinut un bărbat, bănuit că ar fi sustras bani dintr-o locuinţă. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 15 octombrie 2014, bărbatul, de 30 de ani, ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-un imobil de pe raza orașului Lipova, de unde ar fi sustras, dintr-un dulap, 400 de lei şi 100 de euro. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A sustras dintr-o locuinţă

Un tânăr, acuzat că ar fi sustras mai multe scule electrice dintr-o locuinţă, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Şimand. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în perioada 1-13 februarie, profitând de neatenţia victimei, tânărul, în vârstă de 19 ani, ar fi sustras, în mod repetat, mai multe scule electrice, dintr-un imobil de pe raza comunei Şimand. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuă.

Bănuiţi de comiterea unui furt

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au identificat trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 8 februarie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, ar fi sustras o scară din aluminiu, de pe un autoturism, parcat pe o stradă din cartierul Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

A sustras din căminului cultural

Poliţiştii Postului de Poliţie Peregul Mare au depistat un bărbat, care este bănuit de comiterea unui furt, pe raza localităţii. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, bărbatul, de 41 de ani, ar fi pătruns, pe uşa lăsată deschisă, în incinta Căminului Cultural din localitatea Peregul Mare, care se află în renovare, de unde ar fi sustras o maşină de găurit cu acumulator, în valoare de aproximativ 630 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.