Ziarul electronic al arădenilor

Simplitatea – cheia eleganţei desăvârşite

Fiecare femeie are o mulţime de momente în viaţă în care vrea să se simtă admirată, iar pentru acest lucru ţinuta pe care o poartă are un impact major.

Chiar dacă de zi cu zi obişnuim să purtăm haine comode (desigur, dacă nu lucrăm la o firmă unde ni se impune un dress-code foarte strict), este important ca măcar la evenimentele speciale din viaţa noastră, precum: nunţi, botezuri, cununii, să ne alegem cu grijă hainele pe care le purtam pentru a lăsa o impresie bună şi pentru a fi sigure că ne vom afla în lumina reflectoarelor.

Ţinute de zile mari

Ştim că rochia este piesa cea mai populară pentru un eveniment cu fast, însă pe piaţă întâlnim o gamă din ce în ce mai variată de salopete damă care pot face faţă şi celor mai exigente cerinţe. De la salopete simple cu croieli clasice şi în culori basic, până la modele încântătoare cu aplicaţii din perle, paiete sau pene.

În plus, salopeta este acel item care ne ajută să ieşim în evidenţă prin nota de rafinament pe care ne-o oferă. Încearcă să asortezi salopeta aleasă cu nişte pantofi stiletto sau sandale în stil minimalist şi cu nişte cercei opulenţi, iar astfel nu va încăpea îndoială că vei obţine o ţinută de zile mari.

Ţinutele cu corsete şi pantaloni pot arăta, de asemenea, impecabil. Poţi opta pentru o pereche de pantaloni evazaţi din stofă pe care să îi combini cu un corset sexy din dantelă. Completează-ţi outfitul cu o pereche de pantofi stiletto şi o pălărie Fedora. Cu o asemenea ţinută vei atrage toate privirile. Poţi miza pe un look all-black sau all-white.

Mai poţi alege să porţi un costum masculin cu un corset bej din dantelă, pentru a adăuga ţinutei multă delicateţe şi feminitate. Un asemenea look va arăta fabulos dacă este completat de nişte bucle lejere, romantice şi de un ruj într-o nuanţă superbă de roşu sângeriu.

Pastelurile, asociate cu ideea de graţie şi fineţe sunt ideale în combinaţii cu piese neutre din punct de vedere cromatic. Tocmai de aceea un articol vestimentar de inspiraţie masculină va crea echilibrul perfect între sobru şi feminin. Spre exemplu, pentru o ţinută cu care să atragi multe priviri, poţi combina o fustă fluidă din satin într-o nuanţă de roz pal sau bleu ciel cu o cămaşă albă din poplin. Completează totul cu o pereche de pantofi cu toc mic şi cu accesorii minimaliste.

Pentru un stil ieşit din tipare, poţi asorta nişte pantaloni cu animal print cu o maletă delicată şi vei obţine un look minimalist, dar de efect. În funcţie de preferinţele personale, poţi plusa cu o pereche de pantofi cu toc sau cu adidaşi simpli, clasici.

foto: unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.