Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea, candidatul PNL pentru Primăria Arad

PNL Arad a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea pentru Primăria municipiului Arad, la următoarele alegeri locale, în urma plecării actualului primar, Gheorghe Falcă, în Parlamentul European.

Sergiu Bîlcea este în prezent lider al Organizaţiei municipale Arad a partidului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

„PNL a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primăria Aradului, după ce Gheorghe Falcă a făcut pasul spre Parlamentul European. Sergiu Bîlcea este un tânăr de succes, provine din mediul privat, unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante, a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad“, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

Sergiu Bîlcea, care are vârsta de 38 de ani, a declarat că are cunoştinţele pentru a atrage fondurile necesare transformării Aradului în oraşul visat de locuitorii săi – curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale.

„Cred în Arad şi în arădeni, sunt convins că oraşul nostru intră cu succes într-o nouă etapă de dezvoltare. Responsabilitatea de a candida pentru funcţia de primar arată încrederea colegilor din PNL în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale.

În noua etapă, punem accent pe înfrumuseţarea oraşului în fiecare colţ al său. În perioada următoare, voi pune în dezbatere publică proiectul meu şi al PNL pentru Arad. Voi lucra încă de anul acesta, împreună cu colegii care conduc interimar Primăria, la proiectele oraşului. Vom duce la bun sfârşit investiţiile aflate în derulare, le vom porni pe cele pentru care au început deja procedurile şi vom propune noi proiecte care vor schimba Aradul. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important: iubim Aradul!“, a declarat Sergiu Bîlcea, citat în comunicatul PNL Arad.

Gheorghe Falcă este primar al municipiului Arad din 2014, fiind ales pentru patru mandate consecutive. El a declarat, pe 29 mai, că îşi va prelua mandatul de europarlamentar şi îşi va prezenta demisia din funcţia de primar până la sfârşitul lunii iunie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.