Ziarul electronic al arădenilor

Rednic, după meciul de la Galați: Trebuie să luăm cât mai multe puncte la fiecare meci

Antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, s-a declarat mulțumit de rezultatul final al meciului de la Galați, însă nu și de prestația jucătorilor săi. 

„E un punct, un punct câștigat. În repriza a doua am avut noroc, am avut ritm în prima repriză, am avut benzină. Am făcut multe greșeli, schimbările nu au fost foarte bune. Au venit încă trei jucători, mai mult ca sigur doi vor intra la meciul următor. Avem nevoie de experiență, astăzi am avut mulți tineri și am făcut mai multe greșeli.

Se vede că nu are experiență (n.r. Damian Iasc), nici nu am avut soluții prea multe, dar mă bucur că am reușit să luăm un punct. Sunt supărat, mai ales când faci greșeli. Nu i-am blocat, e clar că am pierdut lupta de la mijlocul terenului. Noi trebuie să luăm cât mai multe puncte la fiecare meci, jucăm vineri cu CFR, o echipă foarte bună. Ne trebuie timp și răbdare”, a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre prestația lui Rareș Pop, care a marcat primul gol al sezonului 2023 – 2024 al Superligii de fotbal a României.

„Asta e calitatea lui Rareș, e un jucător foarte talentat. Sunt foarte liniștit, el nu pleacă de aici până nu termină liceul. Bine, dacă vine o ofertă importantă, nu pleacă fără cinci milioane. Are o pregătire foarte bună, mult mai sigur pe el, tot timpul disponibil“, a mai spus Rednic.

Nou-promovata Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu UTA Arad, 1-1 (0-1), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci al etapei inaugurale a noului sezon al Superligii de fotbal.

Superliga. Oţelul Galaţi – UTA Arad 1-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.