Ziarul electronic al arădenilor

Rednic, după meciul cu FC Voluntari: Le cer răbdare suporterilor că m-am cam supărat

Antrenorul Mircea Rednic susține că au fost incidente la pauza meciului cu FC Voluntari, în vestiar, și le-a transmis fanilor de la UTA să aibă mai multă răbdare cu echipa.

„Să fii condus, să revii și să reușești să câștigi acest meci… Patru goluri reușite de jucătorii care au intrat. Mă bucur, asta vreau să facă. Au demonstrat că pot să mă bazez pe ei. Am luat cele 3 puncte, foarte importante. Mergem înainte. Mi-era puțin teamă după ce am ratat play-off-ul, dar jucătorii au reacționat foarte bine.

La pauză au fost vreo două incidente urâte, care nu trebuie să se întâmple în vestiar. Iert, dar nu uit. Din discuțiile pe care le-am avut cu doi jucători, ceilalți au reacționat bine. Le cer răbdare suporterilor că m-am cam supărat. Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd eu răbdarea și n-ar fi bine”, a spus Rednic.

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3 (1-2), luni seara, pe teren propriu, în prima etapă din faza play-out a Superligii de fotbal, într-un dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului.

Superliga – play-out. UTA Arad – FC Voluntari, scor 4-3

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.