Ziarul electronic al arădenilor

Reciclarea de toamnă a deșeurilor electrice, la Pecica

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul de Colectare Timiș, împreună cu Müller-Guttenbrunn Group și Asociația Eco Positive, organizează o nouă campanie de educare, informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Pecicanii sunt așteptați să predea aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 21 octombrie, între orele 10.00 – 16.00.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la numărul de telefon: 0751.302.123, sau prin programare online, pe adresa www.colecteaza.ro, angajații administrației locale urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la același număr pentru a participa la reciclare.

Participanții la Ziua Reciclării se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea în aceeași zi, sâmbătă, 21 octombrie, la ora 16.30, în fața Primăriei Orașului Pecica.

Premiile oferite de organizatori sunt: o bormașină cu percuție, o cafetieră, un mixer cu bol, un sandwich maker și un ondulator de păr auto-rotativ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.