Ziarul electronic al arădenilor

Razie în municipiul Arad. Peste 180 de persoane au fost legitimate

Joi, 4 august, în intervalele orare 8.30 – 11.30 și 16.30 – 18.30, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad, au desfășurat o acțiune de amploare cu efective mărite pe raza municipiului Arad.

Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea cerșetoriei și a vagabondajului, precum și reducerea riscului rutier și intensificarea masurilor de combatere a faptelor antisociale.

În timpul activităților desfășurate polițiștii au legitimat 189 de persoane, dintre care 41 fără adăpost, au aplicat 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.528 de lei, dintre acestea 83 în baza O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 13 în baza Legii 61/1991 R privind ordinea și liniștea publică  și 5 în baza O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Persoanele fără adăpost depistate au fost luate în evidență fiind implementate în bazele de date ale poliției.

De asemenea, au fost controlate 132 de autoturisme și reținute 4 permise de conducere.

Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.