Ziarul electronic al arădenilor

Proiect la transparență. O biserică va fi construită în cartierul Poltura din municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ, începând de vineri, 23 iunie 2023:

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Planul Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent obiectivului de investiție: „Construire lăcaș de cult” în municipiului Arad, zona de Nord, cartier Poltura, str. Agricultorilor, nr. 8, pe parcela identificată prin extrasul C.F. nr. 332671- Arad.

Prezenta hotărâre are ca beneficiari: Arhiepiscopia Aradului reprezentată prin preot Avram Florin-Ioan şi elaborator: proiectant general S.C. Arhitectonic S.R.L., specialist cu drept de semnătură RUR, arh. Doriana Gabriela P. Balogh, pr.nr. 151/2022.

Parcela identificată prin extrasul C.F. nr. 332671 – Arad constituie proprietatea privată a persoanelor fizice Valea Ambrosie și Valea Silvia – Daniela, unde s-a intabulat drept de superficie pe o perioadă de 99 ani, începând cu data de 23.06.2022, pentru Arhiepiscopia Aradului și măsoară o suprafață totală de 1.100 mp.

Prezentul Plan Urbanistic Zonal este valabil 5 ani de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri, între orele 8.30 – 16.00, joi, între orele 8.30 – 17.30, vineri, între orele 8.30 – 13.30.

Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 4 iulie 2023, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 4 iulie 2023.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.