Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad a lansat un ghișeu online pentru depunerea documentelor

Primăria Municipiului Arad a lansat un ghișeu online pentru depunerea unor documente, dar și pentru sesizări, petiții și obținerea unor informații de interes public.

Platforma a fost pusă la dispoziția publicului în cursul zilei de joi. „Primăria Municipiului Arad a pus la dispoziţia cetăţenilor ghișeul online, o platformă pentru depunerea online a documentelor. Prin intermediul acesteia sperăm să venim în sprijinul cetățenilor și să îmbunătățim considerabil relația pe care o avem cu ei“, a anunțat Primăria Arad.

Conform sursei citate, toate informaţiile necesare, precum și procedura de depunere online a documentelor, se găsesc pe site-ul www.primariaarad.ro.

„Odată accesată «Platfoma depunere documente online», nu trebuie decât să parcurgeți trei pași simpli:

Pasul 1 – completarea datelor solicitantului

Pasul 2 – detalii solicitare

Pasul 3 – atașarea documentelor justificative (pot fi încărcate documente anexe la cerere în limita a 10 MB)“, au precizat reprezentanții municipalității.

Documentele trasmise vor fi preluate direct de aplicația de management a documentelor, iar solicitantul va primi pe email confirmarea preluării, dar și informații privind stadiul de soluționare al cererii.

„În acest moment platforma online poate fi folosită de exemplu pentru petiții, reclamații, sesizări, invitații, cereri de furnizare a informațiilor de interes public, obținerii unui certificat de urbanism, a acordului de publicitate temporară, a avizului pentru ocuparea domeniului public, solicitări de mobilier urban sau toaletări arbori, etc. Primăria Arad intenționează să extindă lista documentelor ce vor putea fi obținute fără să mai fie necesară deplasarea la ghișeele instituției“, se arată în informarea transmisă de Primăria Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.