Ziarul electronic al arădenilor

Peste  40 de producători de vin din țară și străinătate la „Vicii și Delicii“ Arad 2022

Peste 300 de sortimente de vin, băuturi spirtoase și produse gourmet pot fi degustate în acest weekend la cea de-a V-a ediție „Vicii și Delicii“ de la Arad.

De 5 ani toamna aduce la Arad unul dintre cele mai importante evenimente ale orașului, dedicat micilor plăceri ale vieții. Peste 300 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine, dar și produse gourmet exclusiviste vor face specială cea de-a V-a ediție a „Vicii și Delicii“, ce se va desfășura în acest weekend la Vechiul Cazinou Arad.

Peste 40 de producători din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia vor veni în fața iubitorilor de vinuri cu degustări tematice, în care vor prezenta produse deja consacrate sau altele proaspăt intrate pe piață.

Dincolo de oferta expusă publicului larg, an de an „Vicii și Delicii“ organizează un spațiu comun de discuții dedicat sectorului HoReCa, pentru a veni în sprijinul dezvoltării domeniului viniculturii.

Program și acces

Prețul biletului de acces este 40 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

Programul de desfășurare este următorul:

Vineri, 30 septembrie: 17.00 – 22.00

Sâmbătă, 1 octombrie: 17.00 – 22.00

Duminică, 2 octombrie: 12.00 – 18.00

Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros România și susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, respectând toate normele și restricțiile în vigoare.

Detalii suplimentare despre eveniment pot fi regăsite pe pagina oficială Vicii și Delicii.

Comunicat de presă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.