Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Persoane rătăcite în zona Mănăstirii Feredeu. Autoritățile au început căutarea lor

Autoritățile au plecat în căutarea a două persoane care au cerut ajutor prin 112, afirmând că s-au rătăcit, vineri seara, în zona Mănăstirii Feredeu din județul Arad.

Conform ISU Arad, apelul la numărul unic de urgență a fost făcut în jurul orei 22.40.

Cele două persoanele au plecat la alergat și au spus că se aflau la aproximativ 4 kilometri față de Mănăstirea Feredeu, spre vf. Capra.

„Nu au instalată aplicația de localizare 112 pe telefon. În zonă s-au deplasat pentru căutare două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad, un echipaj de jandarmi și un echipaj al SVSU Șiria. Pentru căutări a fost trimis si un echipaj al SVSU Covăsânt, deoarece din localizarea făcută de dispecerii ISU rezultă că persoanele se află undeva deasupra localității Covăsânț“, a informat ISU Arad.

UPDATE

Cele două persoane căutate după ce au anunţat că s-au rătăcit în zona mănăstirii Feredeu din judeţul Arad au fost găsite, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a anunţat că cele două persoane au fost găsite, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, de către echipajul SVSU Covăsânt.

Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, au precizat reprezentanții ISU Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.