Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții. Polițiștii și procurorii au descoperit trei culturi de cannabis

Trei culturi de cannabis au fost descoperite în timpul unor percheziții efectuate de polițiștii și procurorii din Arad.

Conform IPJ Arad, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Arad, au efectuat, în cursul zilei de luni, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În cauză s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2020, inculpaţii au înfiinţat la locuinţele lor mai multe culturi de cannabis.

„În urma activităților desfășurate au fost descoperite trei culturi de cannabis, o cultură indoor formată din 25 de plante de cannabis în diferite stadii de vegetație și două culturi outdoor, cu 36 de plante. Toate cele 61 de plante au fost indisponibilizate. De asemenea, au mai fost indisponibilizate 30 de grame de cannabis, 6 lămpi, 2 ventilatoare, tubulatură, 5 grindere, 3 cântare, 1 pistol cu gaz, un cort pentru plantaţii indoor, precum și 2.050 de lei“, se precizează într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, au fost duși la audieri, ei fiind reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Cei trei vor fi prezentați Tribunalului Arad, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.