Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la un braconier. Au fost găsite arme, muniții și carne de vânat

Arme, muniții, dar și carne de vânat, au descoperit polițiștii la domiciliul unui braconier dintr-o localitate din județul Arad, în timpul unei percheziții.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat, miercuri, că în dimineața zilei de 1 octombrie, polițiștii S.A.E.S.P. au desfășurat o percheziție în localitatea Secaci (comuna Beliu), la domiciliul unui bărbat de 38 de ani, bănuit de braconaj pe fondurile de vânătoare din vecinătate.

„În urma activităților desfășurate au fost indisponibilizate o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără elemente de identificare, de calibrul 4,5, cu muniție aferentă – 273 bucăți alice; două cartușe cu capse nepercutate, de calibrul 5,6; 239 petarde de diferite categorii, toate deținute fără autorizație; 30 de kilograme de carne de vânat (carcasă, mușchi, măruntaie și alte elemente) și trofee din speciile mistreț, căprior și cerb lopătar“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.