Ziarul electronic al arădenilor

Percheziţii la un bărbat din Arad care a furat din Austria biciclete electrice

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Arad şi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad au făcut joi două percheziţii la un bărbat suspectat că a furat din Austria biciclete electrice în valoare de 200.000 de euro.

Acţiunile au avut loc în urma cooperării cu poliţiştii din Austria şi cu Biroul Ataşatului de Interne din cadrul Ambasadei Austriei la Bucureşti.

„Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la o persoană cercetată pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei. Din cercetări a reieşit că persoana în cauză, un bărbat de 30 de ani, ar fi sustras biciclete electrice în valoare totală de aproximativ 200.000 de euro. Astfel, în urma percheziţiilor, au fost descoperite cinci biciclete, acestea având preţuri cuprinse între 2.000 şi 10.000 de euro şi o armă neletală, supusă autorizării, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată IPJ.

Cercetările au loc atât pentru infracţiuni contra patrimoniului, cât şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.