Ziarul electronic al arădenilor

Pentru că orice viață contează. Pisică blocată sub o mașină, eliberată de pompierii arădeni

Membrii unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad au acționat aproximativ două ore, pentru a elibera un pui de pisică blocat în zona motorului unui autoturism, unde s-ar fi ascuns după ce s-a speriat în timpul furtunii din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Conform ISU Arad, proprietarul autoturismului a auzit mieunatul pisicii, însă nu a reușit să o elibereze, astfel că a apelat la 112, pentru a cere ajutor.

„Aproape două ore de intervenție pentru salvarea unei pisicuțe ascunse în partea de cardan/motor al unui autoturism în municipiul Arad. Probabil speriat de furtună, puiul de pisică s-a ascuns sub mașină, printre componentele cardanului și ale motorului. Echipajul descarcerare al Detașamentului Arad a fost pus în față unei intervenții deosebite și dificile. Pisica trebuia eliberată, iar autoturismul să nu aibă de suferit. Priceperea, inventivitatea și aproape două ore de intervenție au fost rețeta succesului. Pentru că noi suntem salvatori și pentru că orice viață contează“, se arată într-o informare transmisă, sâmbătă, de ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.