Ziarul electronic al arădenilor

Momirov Cosmetics anunță campania de Black Friday: „Cele mai mari reduceri din an la brandul de lux accesibil”

În fiecare an, luna noiembrie aduce cu sine o adevărată sărbătoare a cumpărăturilor: Black Friday.

Cu origini în Statele Unite ale Americii, această zi a reducerilor fenomenale a căpătat rapid popularitate la nivel global, oferind consumatorilor șansa de a se bucura de produse de calitate la prețuri mult diminuate.

În acest context, Momirov Cosmetics, renumitul brand de produse cosmetice din Timișoara, a anunțat participarea lor la marele eveniment comercial. Între 9 și 12 noiembrie, atât în magazinele lor din Arad și Timișoara, cât și online pe www.momirov.ro, consumatorii vor putea găsi game variate de produse, de la îngrijirea tenului și a corpului, până la parfumuri și colecții speciale.

Fie că sunt în căutarea unui ser cu particule de aur sau a unui hidratant revoluționar, Momirov este destinația ideală pentru Black Friday.

Consumatorii pasionați de frumusețe și calitate sunt invitați să pășească în lumea luxului accesibil, fie vizitând magazinele fizice, fie explorând universul online al brandului, unde cele mai mari reduceri ale anului îi așteaptă.

Pentru a se asigura că fiecare client are cea mai bună experiență de cumpărături și beneficiază la maxim de aceste reduceri, reprezentanții brandului au pregătit un comunicat special. Acesta detaliază modul în care se va desfășura campania și oferă sfaturi esențiale pentru o zi de shopping fără cusur. Toți cei interesați pot consulta comunicatul la adresa: https://momirov.ro/desfasurare-black-friday-2023/.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.