Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Minoră din Arad, dată dispărută. Dacă ați văzut-o, sunați la 112

În dimineața zilei de 17 februarie, în jurul orei 7.30, minora Alessia David, de 12 ani, a plecat de acasă, de pe strada Gelu, din municipiul Arad, spre școală, pe strada Petru Rareș, și de atunci nu se mai știe nimic despre ea.

Copila are înălțimea de 150 cm, aproximativ 45 de kg, păr șaten, lung, peste umeri, ochi albaștri.

Când a plecat de acasă, purta pantaloni colanți negri, cu dungi laterale albe, geacă roz, pantofi sport albi, și o geantă roz.

Persoanele dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

IPJ Arad a informat, joi, că, în urma investigațiilor făcute de polițiști, minora a fost depistată în jurul orei 17.00, într-un tren care circula pe relația Arad – Oradea, în gara din municipiul Oradea.

„Din primele informații, nu a fost victima unei infracțiuni și ar fi plecat voluntar de acasă. A fost predată Centrului de Primire Minori, pentru efectuarea procedurilor legale și stabilirea împrejurărilor plecării sale“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.