Ziarul electronic al arădenilor

Migranți din Siria şi Afganistan, găsiți ascunşi într-un automarfar la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac au depistat cinci migranți din Siria şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera cu statul vecin ascunşi într-un automarfar.

Migranții au fost depistați când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean iranian, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Iran.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta produse alimentare din Iran în Germania.

„În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, cinci cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Siria şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani“, a informat Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.