Ziarul electronic al arădenilor

Migranți din cinci țări, depistați la PTF Nădlac II

Un şofer român de camion care mergea în Italia cu marfă a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II că ascundea 13 migranţi din Pakistan, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka şi India, pe care a vrut să îi scoată ilegal din ţară.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, şoferul are 38 de ani şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, metal pe ruta România – Italia.

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 13 cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka şi India, cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani, intraţi legal în România”, a transmis, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, în timp ce străinii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.