Ziarul electronic al arădenilor

Migranți descoperiţi într-un TIR încărcat cu profile metalice, la PTF Nădlac

Mai mulţi migranţi din Bangladesh au fost descoperiţi, în noaptea de luni spre marţi, ascunşi într-un TIR încărcat cu profile metalice care mergea în Polonia şi a fost verificat la frontiera de vest a României.

Şoferul automarfarului, un turc în vârstă de 29 de ani, a prezentat documente din care reieşea că transportă marfa din ţara sa în Polonia, însă poliţiştii de frontieră de la Nădlac au considerat că transportul se încadrează la „profilul de risc“ şi au verificat încărcătura. Astfel, printre profilele metalice au fost găsiţi 16 străini.

„Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, intraţi legal în ţara noastră în baza documentelor personale“, a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar persoanele ascunse în TIR, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.