Ziarul electronic al arădenilor

Migranţi ascunși printre cutii cu medicamente, depistați la PTF Nădlac

Doi şoferi turci au fost prinşi de poliţiştii de frontieră arădeni că ascundeau 38 de migranţi din cinci ţări în autocamioane, printre cutii cu medicamente transportate în Vestul Europei.

Cei doi turci au fost verificaţi la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac şi au declarat că transportă medicamente pentru societăţi comerciale din Belgia.

„În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcile mijloacelor de transport, printre bunurile transportate, 38 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Irak, Pakistan, Somalia şi Bangladesh, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge în state din vestul Europei“, a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în autocamioane, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.