Ziarul electronic al arădenilor

Migranți afgani depistați de polițiști, în Arad și Nădlac

Aproximativ 30 de migranţi, majoritatea veniţi ilegal din Serbia, au fost prinşi pe străzi din municipiul Arad şi într-o parcare din oraşul Nădlac, de către poliţişti, care au constatat că toţi sunt de origine afgană.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Arad, un grup format din 12 migranţi afgani a fost depistat pe o stradă din municipiul Arad.

„La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Arad, au depistat 12 persoane de origine afgană, neavând asupra lor documente de ședere pe teritoriul României și care ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia spre România. În cauză a fost sesizat Punctul de Trecere a Frontierei Turnu“, a informat IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii de la Secția 1 de Poliție Urbană Vlaicu au depistat, miercuri, 20 ianuarie 2021, lângă Stadionul UTA din municipiu, 8 persoane de origine afgană, care ar fi trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Serbia.

Și aceste persoane au fost predate Punctului de Trecere a Frontierei Turnu.

Polițiștii din Nădlac, în colaborare cu S.P.F. Nădlac, au depistat, la data de 20 ianuarie, într-o parcare de autocamioane de pe raza localității Nădlac, 7 persoane de origine afgană, care aveau asupra lor documente de identitate eliberate de autoritățile române, expirate din luna decembrie 2020.

Cercetările continuă la nivelul S.P.F. Nădlac, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

42 de migranți, ascunşi în 8 automarfare, depistați de poliţiştii de frontieră arădeni

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.