Ziarul electronic al arădenilor

Maşină în flăcări, în parcarea unui supermarket. În autovehicul se afla un bărbat mort

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort.

Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturismul aflat în parcarea Profi din Calea Aurel Vlaicu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. „În această dimineaţă în jurul orei 7.00, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism“, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad. Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieri, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă. Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului. Cauza este în curs de stabilire“, a informat ISU Arad.

În mașina incendiată se afla un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. a transmis următoarele: Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe“.

Bărbatul decedat în explozia unei maşini era om de afaceri din Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.