Ziarul electronic al arădenilor

Mandate de executare a pedepsei. Patru bărbați, duși la închisoare

Patru bărbați din municipiul și județul Arad, care aveau de executat pedepse cu închisoarea, au fost depistați de polițiști și duși în penitenciar.

Cei patru bărbați, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depuși în Penitenciarul Arad de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale.

Unul dintre cei reținuți este un bărbat din Arad, în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost condamnat de magistrații de la Judecători Arad pentru infracțiuni la regimul circulației, având de executat un an și 40 de zile de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, polițiștii au mai depistat un bărbat, de 36 de ani, din Grăniceri, pe numele căreia, aceeași instanță, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an și 6 luni, pentru savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pentru aceeași infracțiune a fost condamnat un bărbat, de 27 de ani, din Mișca, care are de executat doi ani de închisoare.

Conform IPJ Arad, a mai fost depistat, în Sântana, un bărbat, de 45 de ani, din acest oraș, pe numele căruia magistrații de la Judecătoria Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an și 4 luni, pentru infracțiuni la regimul circulației.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.