Ziarul electronic al arădenilor

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu au primit Crucea Sfântul Ierarh Sava Brancovici

Membrii Familiei Regale au participat, duminică, la slujba de Crăciun oficiată la Catedrala Arhiepiscopală din Arad, iar la sfârșitul Sfintei Liturghii, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au primit distincția eparhială Crucea Sfântul Ierarh Sava Brancovici.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au participat la Slujba de Crăciun din Catedrala Arhiepiscopală din Arad. Au luat parte Altețele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria și domnul profesor Dan Duda.

De praznicul Nașterii Domnului, Înalt Preasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Episcop vicar Emilian Crișanul, și înconjurați de soborul de preoți și diaconi, au săvârșit Sfânta Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare în Catedrala Arhiepiscopală ,«Sfânta Treime». La sfârșitul Sfintei Liturghii din prima zi de Crăciun, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au primit Crucea Sfântul Ierarh Sava Brancovici“, a informat romaniaregala.ro.

Slujba de Crăciun de la Catedrala Arhiepiscopală din Arad s-a încheiat cu colinde tradiționale interpretate de Corul Arhepiscopiei.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Anul Nou, la Castelul de la Săvârșin

foto: romaniaregală.ro

Custodele Coroanei: Transmit afecţiunea pentru românii care au dovedit compasiune faţă de cei care suferă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.