Ziarul electronic al arădenilor

Majestatea Sa Margareta a oferit daruri unor locuitori din Săvârșin

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a împărțit cadouri unor locuitori din comuna arădeană Săvârșin, bolnavi și nevoiași.

Evenimentul s-a desfășurat în cursul zilei de duminică. „Ca în fiecare an, Majestatea Sa Custodele Coroanei a mers, în prag de Crăciun, în casele unor săvârșineni care sunt bolnavi sau care au o situație materială precară. Majestatea Sa Margareta, însoțită de primarul comunei, Ioan Vodicean, și de colaboratori de la Casa Majestății Sale, a mers la spitalul din localitate, unde sunt internate persoane vârstnice aflate în suferință“, informează romaniaregală.ro.

Ulterior, Custodele Coroanei a mers în unele dintre gospodăriile din satul Valea Mare, parte a comunei Săvârșin, unde a vizitat mai multe familii aflate în dificultate financiară.

Începând cu anul 2001, Regele Mihai, apoi Custodele Coroanei, au oferit în fiecare an, în prag de sărbători, cadouri celor bolnavi și celor nevoiași.

Ăn cursul zilei de vineri, angajații Domeniului Regal și ai Ocolului Silvic Regal Săvârșin au primit cadouri oferite de Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu, eveniment de tradiție al Casei Regale.

Această tradiție, începută de Regele Mihai I și de Regina Elena în anul 1943 și reînnodată în anul 2001, continuă fără întrerupere,

Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei a informat că Familia Regală va petrece zilele de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

foto: romaniaregala.ro

CITITI SI: Daruri de Crăciun pentru angajații de la Săvârșin ai Casei Majestății Sale

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.