Ziarul electronic al arădenilor

Lucrările de schimbare a gazonului pe Arena „Francisc Neuman“ încep în octombrie

Joi, 14 septembrie 2023, în sala Regina Maria din cadrul Palatului Administrativ a avut loc o întâlnire de lucru privind începerea lucrărilor de schimbare a gazonului pe Arena „Francisc Neuman“.

La discuție au participat: antrenorul Mircea Rednic, reprezentanți ai FC UTA, ai Suporter Club UTA,  Recons, firma care a câştigat licitația, Sports Fields, departamentul tehnic al Primăriei, viceprimarul Lazăr Faur şi primarul Călin Bibarț.

În urma întâlnirii s-a decis ca lucrările să înceapă în luna octombrie a acestui an. Documentația necesară pentru demararea proiectului este în curs de autorizare, în curând urmând să fie anunțată data exactă de începere a lucrărilor.

„Cu siguranță meciul UTA – Voluntari, din 30 septembrie, se va juca, încă, pe stadionul «Francisc Neuman». Înțeleg poziția fiecărei părți, atât a staff-ului tehnic, a suporterilor şi a clubului. Depindem de perioada de vegetație, de legislația privind cheltuirea banilor publici, şi pe cât posibil de meciurile echipei. Am decis să luăm în considerare opinia specialiştilor care spun că toamna este perioada optimă pentru schimbarea gazonului. Constructorul a garantat că va finaliza întreaga lucrare astfel încât echipa să revină pe stadion în luna ianuarie“ a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.