Ziarul electronic al arădenilor

Lucrări de modernizare în tabăra de la Moneasa

La Moneasa funcționează una dintre cele mai frumoase tabere din țară, la categoria sa. Tabăra este îngrijită de Consiliul Județean Arad.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, împreună cu vicepreședintele Ionel Bulbuc au vizitat tabăra de la Moneasa a Consiliului Județean Arad.

,,Printr-un program ambițios de investiții, gestionat de vicepreședintele Bulbuc Ionel, tabăra a fost modernizată și este astăzi una dintre cele mai frumoase din România, la categoria sa! Pavilionul central al taberei, cu 14 camere duble cu băi proprii și bloc alimentar, este finalizat și urmează să îl recepționăm, să îl mobilăm și să îl punem la dispoziția copiilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Vicepreședintele Ionel Bulbuc a adăugat: ,,Am verificat lucrările de modernizare a piscinei și felul cum a avansat construirea pavilionului central. În această perioadă lucrăm și la consolidarea malurilor pârâului, distruse de inundațiile de anul trecut”.

Tabăra Moneasa are aprox. 100 de locuri de cazare, de categoria două stele.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.