Ziarul electronic al arădenilor

Locuri de joacă pentru copiii cu dizabilități, amenajate în Arad

Municipalitatea a amenajat două locuri de joacă pentru copiii cu dizabilități, acestea fiind în Parcul Europa și pe strada Tunarilor din cartierul Alfa.

Conform Primăriei, în cele două locuri a fost montat, de curând, câte un circuit format din patru echipamente: căsuță de lemn, leagăn, carusel și masă cu nisip.

„Echipamentele sunt realizate din metal și lemn, adaptate persoanelor în cărucior cu rotile, care le vor putea folosi în condiții de siguranță. Din dorința de a da posibilitatea copiilor cu dizabilități de a se juca alături de ceilalți micuți, aceste echipamente au fost montate în proximitatea locurilor de joacă deja existente“, se arată într-o informare a Primăriei Municipiului Arad.

„Toți copiii Aradului sunt ai noștri! Am montat zilele acestea în Parcul Europa și în Alfa aparate speciale de joacă pentru copiii cu dizabilități. Vom continua și în alte parcuri. Pentru bucuria lor, pentru bucuria părinților acestora“, a scris primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, pe pagina sa de Facebook.

Primăria a mai anunțat că echipamente similare vor fi montate în Parcul Pădurice, respectiv Parcul „Regina Maria“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.