Ziarul electronic al arădenilor

Lazăr Faur: Elevii de la Colegiul „Elena Ghiba Birta“ vor începe noul an școlar în clădirea reabilitată

Sunt aproape de finalizare lucrările la unul dintre colegiile reprezentative ale Aradului, „Elena Ghiba Birta“.

A început deja predarea către conducerea școlii a unor clase reabilitate, pentru a muta materialul didactic, a spus viceprimarul Lazăr Faur în cadrul unei conferințe de presă organizate pe șantier.

„Lucrăm cât putem de repede, mulțumesc constructorului care a înțeles nevoia de a termina această lucrare până la începutul anului școlar. Din toamnă, elevii, profesorii, părinții se pot întoarce în școala lor. Suntem la etajul 2 în clădirea veche, unde avem termen de predare 1 iunie, văd că se concretizează. Aici poate să înceapă mutarea, un proces complicat, sunt multe dotări, materiale didactice.

În corpul B, în aripa nouă, au fost predate etajele superioare către conducerea școlii, poate să înceapă mutarea. De la 1 iulie vom primi și etajul 1 iar de la 1 august parterul, urmând ca lucrările din curte, din subsol și din exterior să continue și după această dată. Prioritatea noastră este punerea la dispoziție a clădirii pentru începerea anului școlar viitor”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur, prim-vicepreședinte PNL Municipiul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.