Ziarul electronic al arădenilor

Laboratorul de educație rutieră, în școlile din județul Arad

Polițiștii orașului Curtici, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, au desfășurat, marți, o activitate preventivă, la Liceul Tehnologic „Ion Creangă”, din orașul Curtici.

Copiilor din clasele primare și liceu, precum și cadrelor didactice, le-au fost prezentate laboratorul de educație rutieră și dotarea, aspecte din legislația rutieră și cazuri concrete din activitatea de zi cu zi a polițiștilor rutieri.

Elevii au primit explicații despre urmările nerespectării legislației rutiere și efectele accidentelor rutiere, în care pot fi implicați în calitate de participanți la trafic- pietoni, bicicliști și conducători de motociclete.

Laboratorul de educație rutieră, intrat în dotarea I.P.J. Arad în luna martie, contribuie la educația rutieră a elevilor, aceasta fiind o prioritate în activitățile preventive desfășurate de polițiștii arădeni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.