Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca, al doilea mandat la conducerea Consiliului Județean Arad

Liberalul Iustin Cionca a câștigat al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad, conform informațiilor transmise de PNL Arad.

Actualul primar interimar al municipiului Arad, liberalul Călin Bibarţ, a câştigat alegerile, conform numărătorii paralele a voturilor efectuată de PNL, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca (PNL), ar fi obţinut un al doilea mandat.
Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, pentru Agerpres, că „Primăria Arad a fost câştigată de candidatul PNL, Călin Bibarţ, în marea majoritate a secţiilor de votare“.

„Este clar, în cursa pentru Primăria Arad a învins PNL. La fel şi la Consiliul Judeţean, unde domnul Iustin Cionca este pe primul loc. În judeţ avem 50 de primari (din 76 – n.r.), conform datelor pe care le-am centralizat noi până acum“, a afirmat Falcă.

Liderul PNL Arad a spus procentele le va oferi la finalizarea numărătorii paralele a PNL, „dar ordinea primelor trei locuri este certă la Primăria Arad“.

„PNL a câștigat majoritatea primăriilor din județ (aproximativ 55). PSD a câștigat câteva, UDMR a câștigat șase primării, iar PRO România a primărie. Câteva primării au fost câștigate de independenți. Vă mulțumesc pentru susținere. A fost o campanie dificilă, dar arădenii au demonstrat că a contat pentru ei, echipa care a muncit și care a produs rezultate“, a spus Iustin Cionca.

Rezultate parțiale. Călin Bibarț a obținut cele mai multe voturi în municipiul Arad. UPDATE Rezultate în județ

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.