Ziarul electronic al arădenilor

Investiții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a apei potabile în Bocsig

Compania de Apă Arad va investi pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a apei potabile în tot județul Arad.

Joi, conducerea Companiei și Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, au fost prezenți la Gospodăria de Apă Bocsig, acolo unde se intenționează mărirea capacităților de captare, tratare, înmagazinare, pompare și distribuție apă potabilă.

Zona se află în plină dezvoltare și apar tot mai multe solicitări de branșamente la sistemul de alimentare cu apă, astfel că, mărirea acestor capacități este mai mult decât necesară. Compania de Apă Arad intenționează realizarea unor foraje noi pentru creșterea capacității de captare.

De asemenea, în zona Uzinei de Apă Bocsig se va realiza încă un rezervor de înmagazinare, de capacitate 500 m3. Investiția se va realiza în pateneriat cu Consiliul Județean Arad care va sprijini Compania de Apă Arad cu achiziționarea terenului pentru amplasarea rezervorului.

Toate aceste investiții vor duce la îmbunătățirea considerabilă a serviciului de furnizare a apei potabile în zonă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.